Чотирнадцяте (розширене) засідання Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів

16 грудня 2013 р. у Харківському національному університеті радіоелектроніки пройшло чотирнадцяте (розширене) засідання Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів, присвячене ролі рад молодих вчених у організації міжрегіонального та міждисциплінарного співробітництва.

Окрім основного складу Ради, на засідання були запрошені представники багатьох наукових, навчальних та виробничих установ та організацій регіону. Від ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» засідання Ради відвідали Солоха М.А. (голова ради молодих вчених при Інституті) та Гладкіх Є.Ю. (заступник голови ради молодих вчених при Інституті).

Крім того, гостями засідання була делегація молодих вчених з Полтави на чолі з головою Ради молодих вчених при державному агентстві з питань науки, інновацій та інформатизації України – Кращенко Ю.П.

Детальніше на сайті Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів: http://scientists.kharkov.ua/news-council/788-chetyrnadtsatoe-rasshirenn...