Круглий стіл МНТОГО «Соціальний економічний інноваційний центр»

22.01.2016 р. у відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відбувся круглий стіл на тему «Фінансова та соціальна ефективність в практиці розвитку інновацій та євроінтеграційних процесів». У круглому столі взяла участь с.н.с. сектору економічних досліджень, к.е.н. Казакова І. В.

На засіданні обговорювали питання оцінки прав на об’єкти інтелектуальної власності в структурі фінансового забезпечення (Піжова Л. Б., Товариство винахідників і раціоналізаторів України, оцінювач, член УТО); організації науково-виробничих колективів для реалізації програм в оборонній сфері (Євсєєв К. Ю., Ультима Креатив, США); енергоефективності установок і систем в інноваційних проектах (Нескордов Г. Ф. «Технодомен») та інші.

Особливе зацікавлення викликали пропозиції щодо розвитку біржових технологій в обслуговуванні фінансових потоків, диверсифікації капіталовкладень, інструментів і форм інвестування (Бушной В.) та напрямів розвитку фінансового забезпечення реалізації національних програм енергоефективності та енергозбереження (Укрексімбанк).