Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014»

             

 

З 4 по 7 червня 2014 року в павільйоні № 1 на базі Національного комплексу «Експоцентр України» в м. Києві було проведено XXVІ Міжнародну агропромислову виставку-ярмарок «Агро-2014», організатором якої виступило Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Урочисто відкрив виставку Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка, зазначивши, що «На нашій щорічній, традиційній аграрній виставці «Агро-2014» зібрані найкращі взірці аграрного комплексу. Переконаний, що кожен з гостей та учасників знайде для себе щось корисне та цікаве».

В експозиціях науково-дослідних установ від Національної академії аграрних наук України ННЦ «ІҐА імені О. Н. Соколовського» було представлено в рамках двох експозицій, а саме: «Охорона і раціональне використання земельного фонду України», «Зерно України». Інститут представив на виставці свої наукові видання, а також розмістив інформаційні стенди, які містять інформацію щодо основних напрямів діяльності наукового центру, практичних розробок й інших результатів своєї роботи.

По завершенню виставки «АГРО-2014» представник від Національної академії аграрних наук України, в.о. президента, академік НААН Я. М. Гадзало вручив диплом ННЦ «ІҐА імені О. Н. Соколовського» за участь у XXVІ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014» за підписом заступника Міністра аграрної політики та продовольства України А. Є. Дикуна.