Міжнародна науково-практична конференція "Agriculture for Life, Life for Agriculture"

3-5 червня 2021 року у форматі Live stream відбулася 10-а Міжнародна науково-практична конференція "Agriculture for Life, Life for Agriculture", організована Університетом агрономічних наук та ветеринарної медицини м. Бухарест (Румунія).

У роботі конференції взяли участь більше 900 науковців з 42 держав світу. Завдяки єдиній платформі та дискусійному простору члени міжнародного співтовариства дослідників змогли презентувати свої доповіді та долучитись до обговорення актуальних проблем сьогодення, вирішення яких сприятиме сталому розвитку нашої планети.

Від ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» в роботі конференції взяли участь 14 науковців з лабораторій геоекофізики ґрунтів, родючості зрошуваних і солонцевих ґрунтів, охорони ґрунтів від ерозії та дистанційних методів дослідження, органічних добрив і гумусу, відділу ґрунтових ресурсів і лабораторії родючості гідроморфних і кислих грунтів. Роботу було проведено у 7 секціях і 42 тематичних підсекціях. Наукові співробітники ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» взяли участь у роботі двох секцій: Агрономія та Меліорація.

У програму Конференції було включено 5 доповідей науковців Інституту. За результатами конференції кращі доповіді будуть опубліковані у виданні, що індексується у наукометричній базі даних Web of Science.