Оголошення конкурсу на посади консультантів

ДЕПАРТАМЕНТ ЗЕМЕЛЬНИХ ТА ВОДНИХ РЕСУРСІВ ФАО ТА ГЛОБАЛЬНЕ ҐРУНТОВЕ ПАРТНЕРСТВО ОГОЛОШУЮТ КОНКУРС НА ПОСАДИ КОНСУЛЬТАНТІВ З ҐРУНТОВОЇ ТЕМАТИКИ!

Міжнародна мережа Ґрунтово-інформаційних установ (INSII) ГҐП/ФАО надіслала до Інституту, як партнера INSII, інформацію про пошук кваліфікованих консультантів із різними ґрунтовими спеціалізаціями. ФАО та ГҐП оголосили конкурс 2301082 на вакансії нештатних консультантів через Угоди про надання персональних послуг (Personal Services Agreement) з таких грунтових питань:

  • Стале управління ґрунтами;
  • Ґрунтові аналітичні лабораторії;
  • Здоров’я ґрунту;
  • Управління ґрунтами;
  • Ґрунтові дані та інформація;
  • Комунікації.

Остання дата подання документів на конкурс: 27 квітня 2023 р., 23:59:00

Тип заявки: консультант / Угода про надання персональних послуг (PSA)

Основне розташування місця роботи: Італія, Рим.

Можлива також дістанційна робота.

Тривалість завдань: від 1 до 11 місяців

Кандидати будуть оцінюватися відповідно до мінімальних вимог, включаючи університетський ступінь або еквівалент у суміжній галузі, відповідний досвід роботи та знання англійської та, принаймні, однієї додаткової мови. Технічні та функціональні навички, такі як досвід сталого управління ґрунтами або сільського господарства та управління природними ресурсами, також буде враховано.

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб потрапити до цього реєстру, будь ласка, відвідайте вказаний нижче веб-сайт працевлаштування FAO та заповніть свій онлайн-профіль. Обов’язково додайте мотиваційний лист до свого профілю. Неповні заявки розглядатися не будуть.

Додаткова інформація та подання заявок на сайті ФАО: https://jobs.fao.org/careersection/fao_external/jobdetail.ftl?job=2301082