Про участь у регіональній науково-практичній конференції «Методологічні питання трансферу технологічних інновацій в АПВ»

 

 

 

 

26 березня 2014 року на базі Інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН відбулася регіональна науково-практична конференція «Методологічні питання трансферу технологічних інновацій в АПВ». Конференція спрямована на аналіз сучасного стану, проблем і перспектив інноваційного розвитку галузей агропромислового виробництва та консолідацію вітчизняної аграрної науки в системі трансферного процесу й наукового забезпечення аграрного сектору економіки України. Конференцію було проведено у форматі круглого столу з виділенням ключових проблемних питань та алгоритмів дій.

У роботі конференції взяли участь фахівці Інституту: головний фахівець з питань інтелектуальної власності А. Я. Левін, який виступив з доповіддю «Особливості комерціалізації технологічних об’єктів трансферу в ННЦ «ІҐА імені О. Н. Соколовського»; к. п. н., старший науковий співробітник відділу науково-економічної діяльності, інтелектуальної власності та маркетингу інновацій А. В. Кучер. Під час круглого столу відбулося обговорення актуальних питань моделі науково-організаційних перетворень та інноваційно-інвестиційного розвитку НААН, методологічних і методичних аспектів трансферу технологій в аграрному виробництві.

Матеріали конференції будуть розміщені у фаховому виданні ДАК МОН України із сільськогосподарських наук «Вісник ЦНЗ АПВ Харківської області» № 16 та науково-виробничому збірнику «Посібник українського хлібороба».

За результатами обговорення доповідей підготовлено рішення конференції, з яким можна ознайомитися на сайті Інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН:

http://www.yuriev.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=46...