Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора Луганської дослідної станції ННЦ «ІГА імені О.Н. Соколовського»

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора Луганської дослідної станції ННЦ «ІГА імені О.Н. Соколовського» Згідно із Порядком проведення конкурсного відбору керівників державних суб’єктів господарювання (Затв. Пост. КМУ від 03.09.2010 р. № 777) «18» лютого 2014 року в Національному науковому центрі «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» було проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора Луганської дослідної станції ННЦ «ІГА імені О.Н. Соколовського».

За результатами проведеного відбору Конкурсною комісією було прийнято одноголосне рішення, яким вважати Литюка В’ячеслава Євгеновича таким, що пройшов конкурсний відбір і є його переможцем.

Також комісія прийняла рішення звернутися до Національної академії аграрних наук України щодо погодження кандидатури Литюка В’ячеслава Євгеновича на посаду директора Луганської дослідної станції ННЦ «ІГА імені О.Н. Соколовського» та для подальшого укладання з ним контракту.