Щорічний триденний Міжнародний тренінг у компанії SoilCares BV

 

 

 

 

 

 

 

Щорічний триденний (з 09.01 по 11.01.2017)  Міжнародний тренінг у компанії SoilCares BV було присвячено особливостям ринкових рішень для впровадження та розширення використання інноваційної технології спектрометричної експрес-діагностики агрохімічного стану ґрунтів.

Тренінг проводиться для закордонних представників компанії  SoilCares та представників організацій, які вже експлуатують аналітичні лінії  спектрометричного обладнання компанії SoilCares на договірних засадах. 

Вяткін К.В., науковий співробітник лабораторії дистанційного зондування ґрунтового покриву ННЦ «ІГА імені О.Н.Соколовського» брав участь у тренінгу.

Учасників тренінгу ознайомили із розробленими інформаційно-рекламними матеріалами компанії (презентації, фільми, інформаційні листки та інш.), її досвідом надання послуг агровиробникам в різних країнах, з особливостям ефективної експлуатації аналітичного обладнання та навичкам співпраці з обміну інформацією з центральним офісом компанії в Королівстві Нідерланди.

Основними продуктами компанії SoilCares є компактна лабораторія для аналізу ґрунту «Lab-in-a-box» та ручний інфрачервоний сканер для визначення NPK, pH та органічної речовини.

Компактна лабораторія для «Lab-in-a-box» вже встановлена у ННЦ «ІГА імені О.Н.Соколовського», наразі триває адаптація для України системи видачі звіту про результати аналізу ґрунту та агрохімічних рекомендацій.