Участь аспірантки у міжнародній науковій конференції

Аспірантка Національного наукового центру «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського» Карина Куцова взяла участь у Другій міжнародній науково-практичній конференції «РІЗНОМАНІТНІСТЬ ТА ІНКЛЮЗІЯ У НАУКОВІЙ СФЕРІ» («DIVERSITY AND INCLUSION IN SCIENTIFIC AREA»), яка проходила 26-28 січня 2023 р. у Варшаві у форматі он-лайн. Конференція стала міждисциплінарним форумом, де дослідники, практики і вчені представили та обговорили останні новини та розробки в сучасній науці. Мета конференції – надати можливість науковцям, практикам, аспірантам і студентам опублікувати результати своєї наукової роботи, ідеї, розробки та інноваційні пропозиції.

Склад учасників, так само, як і склад Редакційної колегії збірника доповідей, був багатонаціональним. До країн–учасниць увійшли Україна, Італія, Грузія, Туреччина, Молдова, Казахстан, Азербайджан і Таджикистан.

У доповіді аспірантки на тему «Просторові зміни структурно-агрегатного складу орного шару ґрунтів лівобережного лісостепу України», опублікованій у матеріалах конференції (у науковому збірнику «InterConf»), було представлено результати польових та лабораторних досліджень, виконаних у межах аспірантської підготовки.

Вітаємо Карину із хорошим початком дослідницького року — з присвоєнням сертифікату учасника міжнародного наукового форуму.