Участь у 21-й агропромисловій спеціалізованій виставці «АгроТехСервіс»

Старший науковий співробітник відділу агрохімії імені академіка НААН Б.С. Носка, Олеся Сябрук відвідала агропромислову спеціалізовану виставку «АгроТехСервіс 2022», яка проходила з 8 по 10 лютого 2022 року у місті Запоріжжя і поділилася своїми враженнями.

На виставці представлено сучасні розробки та здобутки в аграрній галузі, зокрема: інноваційні агротехнології, новітні концепції удобрення сучасні технічні засоби та високопродуктивні сорти сільськогосподарських рослин.

Впродовж трьох днів тривали наукові заходи та дискусії, у рамках яких підіймалися гострі питання сільськогосподарського сьогодення — сьогочасні інструменти для точного землеробства, адаптація технологій вирощування с/г культур до сьогоденних реалій, державні програми підтримки агросектору у 2022 році та перспективи експорту органічної продукції. Відбулася тренінгова сесія «Готуємось до органічного виробництва та експорту», за участі старшого радника з питань ЄС у Voka – CCI Antwerp – Waasland (Бельгія) – Люка Ван Люверена.