Восьма сесія пленарної асамблеї Глобального ґрунтового партнерства

Із офіційного звернення секретаря Глобального ґрунтового партнерства

Шановні національні координатори та партнери Глобального ґрунтового партнерства,

Ми сподіваємося, що ви та ваші родини добре почуваєтесь в ці важкі дні. Будьте впевнені, що Секретаріат Глобального ґрунтового партнерства (ГГП) робить все можливе, щоб надавати підтримку країнам-членам та партнерам щодо сталого менеджменту грунту.

На жаль, широке розповсюдження COVID-19 у всьому світі перешкоджає спроможності всіх організацій, включаючи ФАО, проводити великі зустрічі. Однак, вважаємо, ми повинні продовжувати організацію проведення 8-го пленарного засідання ГГП з використанням альтернативних засобів.

Тому 8 сесія пленарного засідання відбудеться віртуально 3-5 червня 2020 року з використанням платформи Zoom. Основний недолік стосується різниці в часі, тому, для одних регіонів сесія може бути рано вранці, для інших - пізно вночі. Таким чином, ми просимо вас взяти до уваги таке:

  • Час: 12:00 - 14:30 (GMT+2), 3 - 4 - 5 червня 2020.
  • Мова: Цього разу питання мови є ще складнішим, тому зустріч проводитиметься лише англійською мовою.
  • Порядок денний: Оскільки нинішня ситуація заважає нам проводити традиційну зустріч, пленарне засідання зосередиться на питаннях, які необхідно представити та обговорити на 27 сесії Комітету сільського господарства (COAG, 28 вересня - 2 жовтня 2020 року). Зведений проєкт порядку денного додається до вашої уваги.
  • Документи: Усі документи та презентації будуть доступні в Інтернеті до 3 травня, як це передбачено Правилами процедури, включаючи документи, розміщені у зведеному порядку денному. Ви матимете можливість висловити свою думку щодо них через онлайн-голосування під час пленарного засідання.

Ви отримаєте більше інформації про логістику та доступ до платформи для віртуальних зустрічей протягом найближчих тижнів, але тим часом запрошуємо зареєструватися тут (https://event-services.fao.org/events/global-soil-partnership-plenary-as...)

Просимо вибачення за цю ситуацію і сподіваємось, що ви підтримаєте нас. Тим часом, будь ласка, подбайте про себе та свою сім’ю.

З повагою,

Рональд Варгас