Впровадження методів дистанційної освіти в навчальний процес

1 липня 2020 року, на черговому засіданні груп забезпечення спеціальностей 201Агрономія та 091Біологія в Національному науковому центрі «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» було проведено різнобічне обговорення питань підвищення якості підготовки докторів філософії.

Зокрема, обговорювались проблеми впровадження методів дистанційної освіти в навчальний процес. З доповіддю про можливості реалізації дистанційного навчання із застосуванням LMS Moodle виступила старший науковий співробітник лабораторії охорони ґрунтів від ерозії, кандидат біологічних наук, доцент Алла Ачасова.

Доповідач поділилася з викладачами знаннями, отриманими під час проходження програми підвищення кваліфікації за програмою "Організація дистанційного навчання в закладах освіти з використанням навчальної платформи Moodle" в Сумському державному університеті та власним досвідом створення дистанційних курсів на базі LMS Moodle. Всі матеріали, необхідні для впровадження дистанційного навчання на базі LMS Moodle, передані до відділу організації та координації наукових робіт і підготовки кадрів вищої кваліфікації.