Загальні збори колективу з питань підсумків фінансової діяльності Інституту

 

 

 

 

31 березня 2016 року у Національному науковому центрі «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» відбулися Загальні збори колективу з питань підсумків фінансової діяльності Інституту та профспілкової організації  у 2015 році та перспектив розвитку Інституту.

З доповіддю щодо підсумків фінансової діяльності за 2015 виступила головний бухгалтер Інституту Підгорна І.С.,  у якій доведено динаміку надходжень коштів з держбюджету та по спеціальному фонду, виплати заробітної плати по установі за 2011-2015 рр.,  витрат на інші статті та аналіз детального розподілу витрат у 2015 році. Проведено аналіз рівня середньомісячної заробітної плати співробітників Інституту порівняно з середнім показником по НААН та Україні.

Головою профспілкової організації Фатєєвим А.І. зроблено звіт про фінансову діяльність у 2015 році.

Директором Інституту, академіком НААН Балюком С.А. визначено основні проблеми у розвитку Інституту, перспективи розвиту, заходи щодо успішного виконання ПНД НААН.

У підсумковій доповіді директор Балюк С.А. наголосив на необхідності поповнення спецфонду, що є визначальним для успішного функціонування та розвитку Інституту. Основними векторами розвитку Інституту визнано: виконання тематичного плану НДР з НААН, формування спецфонду, підготовка наукових кадрів. Прийнято рішення: інформацію щодо  фінансової діяльності Інституту взяти до відома; діяльність адміністрації схвалити, активізувати роботу по збільшенню надходжень до спецфонду за рахунок договорів на створення НТП і міжнародних програм.